Horsemolen Quality Horsefeed & Supplements gaat voor de top!

Horsemolen Quality Horsefeed & Supplements gaat voor de top!

Vandaag is bekend gemaakt dat Horsemolen de komende jaren een team van jonge talenten gaat ondersteunen in hun ambitie om de beste te willen te worden in hun sport.

Directeur Ralf van Orsouw licht toe: “Sinds januari 2018 maken we deel uit van de Van Gorp Diervoeders groep. Horsemolen staat te boek als een jong, ambitieus en gedreven bedrijf. Wij onderscheiden ons door topkwaliteit voer en supplementen en maatwerk in advies en begeleiding aan ruiters en stallen die het maximale resultaat uit hun paarden willen halen.

Ik durf gerust te stellen dat we een unieke samenwerking zijn aangegaan met een groep jonge getalenteerde ruiters die dezelfde ambities hebben als Horsemolen.

De Horsemolen ambassadeurs zijn allemaal actief in de hoogste regionen van hun sport en zijn overtuigd van de kwaliteiten en meerwaarde van de Horsemolen producten. Daarnaast zijn zij allemaal actief op Social Media, waar wij als Horsemolen een actieve rol in willen spelen. Een van onze pijlers wordt het online kenniscentrum voor paardenvoer en supplementen. Daar gaan onze ambassadeurs een belangrijke rol in spelen. Wij denken dat het heel interessant is om van gebruikers zelf te horen en te zien waarom zij bepaalde producten gebruiken en wat voor hun de toegevoegde waarde hierin is. Binnenkort lanceren wij hiervoor het Horsemolen kanaal waarin al onze producten worden toegelicht door onze ambassadeurs”.

Team Horsemolen outside van Gorp Diervoeders factory in Waalwijk the Netherlands.

Op de foto: Ralf van Orsouw (directeur Horsemolen) en de De Horsemolen ambassadeurs Sammy Jo Smit (springen), Mara van de Ven (eventing), Nant Baten (endurance), Brecht D’Hoore (dressuur), Levi Driessen (eventing), Jarmila Lakeman (endurance), Jill Huijbregts (dressuur), en Hans van Gorp (directeur Van Gorp Diervoeders). Lisa Nooren (springen), Carmen Romer-Theunissen (endurance), Santa Steinberga (springen) en Kelly Jochems (springen) ontbreken op de foto maar behoren ook tot de Horsemolen Ambassadeurs.

Fotokredits: www.eventingphoto.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *